Werkwijze Taxatie Netwerk

Centrale aansturing 
Taxatie Netwerk staat garant voor een kwalitatief hoogstaande dienstverlening doordat wij de opdrachten centraal aannemen en vervolgens de regionale taxateurs aansturen, die de taxaties onder haar supervisie uitvoeren. Onze klant heeft altijd één centraal aanspreekpunt van opdracht tot oplevering van de taxaties.


Uniforme werkwijze & 24/7 inzage in uw opdracht

Alle taxateurs werken volgens dezelfde regels in hetzelfde online taxatiemanagementsysteem. Opdrachtgevers kunnen inzage krijgen tot het systeem en de voortgang van de opdracht van A tot Z real time volgen. De rapportage wordt ingericht volgens de wensen van de opdrachtgever en voldoet aan de nationale standaard voor de digitale uitwisseling van bedrijfsmatige rapportages Standard Business Reporting (SBR).


Altijd een gekwalificeerde taxateur met lokale kennis

Taxatie Netwerk heeft een uniek landelijk netwerk van circa 100 zelfstandige taxateurs en is zodoende het grootste netwerk van regionale taxatie specialisten. Wij regisseren en controleren grootschalige taxatie opdrachten voor vastgoed partijen vanuit 1 centrale plek. Vanuit ons netwerk hebben wij altijd een lokale taxateur in de regio, waar ook in Nederland. Opdrachtgevers van Taxatie Netwerk profiteren van lokale marktkennis en hebben toch één aanspreekpunt voor heel Nederland.


Gegarandeerde kwaliteit

  • Controle van taxatierapporten door TMI
  • Uniforme rapportage, evt op maat voor opdrachtgever samengesteld (TMI)
  • Management rapportage op maat opgesteld
  • Digitale gegevens uitwisseling taxateurs

Elke taxateur heeft vanuit de opgebouwde ervaring in de regio de beschikking over (lokale, regionale en landelijke) data die gebruikt worden bij de totstandkoming van de waardering. Taxatie Netwerk draagt zorg voor plausibilisering door een tweede onafhankelijke taxateur uit het netwerk.

Kennis maken?

Maak eens een afspraak met ons als:

• u vaak gebruik maakt van taxateurs
• u ervaart dat lokale kennis cruciaal is
• u overal in Nederland dezelfde kwaliteit    verwacht van taxateurs
• u altijd inzicht wilt hebben in de voortgang van    opdrachten
• u liefst één contactpersoon heeft voor uw    taxatie opdrachten.

Bel ons op 0513 – 644 499

Wilt u meer weten?

Heeft u interesse in de dienstverlening van Taxatie Netwerk,
neemt u dan vrijblijvend contact met ons op 0513 – 644 499.